Aspirantlidmaatschap

Heb je interesse in de roeisport en overweeg je lid te worden van onze roeivereniging? Dan is het aspirant lidmaatschap zeker iets voor jou. Tijdens de drie lessen van het aspirant lidmaatschap leer je de basis voor de roeitechniek, enkele commando’s en omgang met het materiaal. Je roeit samen met een andere geïnteresseerde in een gestuurde wherry (C2x). Na de lessen kun je zonder verdere verplichtingen je lidmaatschap stoppen of je beslist “gewoon” lid te worden. Als je lid wordt, krijg je vervolgens vervolginstructie tot je de roei- en stuurproef gehaald hebt. Ook kan je dan leren roeien in een skiff, een eenpersoonsboot. Je kunt het opgaveformulier voor het aspirantlidmaatschap hier  downloaden.

Kosten

Het aspirant lidmaatschap kost €45,00. Hiervoor krijg je dan 3 maal instructie van circa 1,5 uur van een ervaren coach. Als je na deze 3 lessen lid wordt, krijg je eenmalig een korting van €15,00 op de contributie. Het aspirant lidmaatschap loopt tijdens de periode april tot oktober.

Contributie 2021

Voor volwassenen bedraagt de contributie €265,- per jaar. Voor nieuwe leden is eenmalig een entreegeld verschuldigd van €50,-.

Algemeen Lidmaatschap

Heb je al eerder geroeid en wil je weer lid worden, dan kun je het opgave formulier voor het algemene lidmaatschap hier downloaden. Onder het algemeen lidmaatschap vallen ook de “hurd”-roeiers en het “Fifty Fit”- roeien.

Fifty Fit lidmaatschap

Fifty Fit Roeien richt zich op de 50-plusser die doordeweeks tijd heeft en sportief bezig zijn wil combineren met gezelligheid. Roeiplezier staat voorop. Er wordt geroeid op de dinsdagochtend. De beginnersgroep start om 9.15 uur en de gevorderdengroep om 11.15 uur. Daartussenin is er gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken. Voor het Fifty Fit lidmaatschap betaal je evenveel als een algemeen lidmaatschap.

 Aanmelden

Wil je je aanmelden en het downloaden lukt niet, stuur dan een mail naar info@dedragt.nl.